Jag är så bra

Jag fick inte publicera det på facebook för Helena.. så jag lägger det här ist :D
I can do
308
clicks
in 30 secs.
Are you faster?

Min dag

Vet inte om det riktigt är min dag idag...
* Vaknade 07.37 efter att ha blundat lite för länge, övningen började kl 8
* Det blöder i tandköttet
* Mina hyfsat nya tygskor har tydligen spruckit i yttersulan
* Teven jäklades med mig och lurade mig att kanalerna hade försvunnit mitt i Desperate Houswifes.. så jag gjorde en kanalsökning, en till och en till.. efter 45 min börjar dom ploppa upp. Det var antagligen bara teve-nätet som var nere å kom tillbaka, kanalsökning och sortering helt i onödan.
* Toalampan tyckte det var lägligt att slockna (jag har nya som jag kan byta med.. men som jag sa till brorsan "det kommer väl att bli till sommarn") ;)  alternativt när jag får besök nästa gång. Förstår inte varför folk inte tycker om att sitta med dörren öppen när dom inte är hemma :P

Det braiga med dagen är att jag varit på spinning och innan dess satt jag å snackade skit med Madde å Johan, lite trevligheter i alla fall.
Nää, det är väl bäst jag går å lägger mig innan jag lyckas med nå mer.

Undersökningar

Jag förstår inte det här med att alla sidor ska ha undersökningar om sin sida... oftast blir jag uppmanad att göra ett sånt test första gången jag inne på en sida. Vet inte om jag tycker att det är någon vidare idé att svara på en massa frågor om en sidan jag inte känner mig riktigt hemma på? :P

Kollade som jag skrev tidigare på "Flickan som lekte med elden" häromkvällen . Den var spännande, men som oftast när man ser en filmatisering av en bok så är det en hel del man saknar. En del av sakerna har jag säkert blandat ihop med den tredje boken så det kommer komma i nästa film, men en del annat saknade jag.  Har för mig att det var mkt skriverier om att det var för lite sexscener i första filmen... så de passade väl på att överdosera i den här filmen istället. Efter bion så blev det några öl på John L's trevligt trevligt :)

Igårkväll var bjöd in mig själv till Jonas och tvingade honom att kolla på Idol :) gick å shoppade en pizza i pausen hos en nysande pizzabagare... men den smakade bra ändå :P

Anna är med å spelar på GSOF (Göteborgs Student Orkester Festival) och eftersom jag faktiskt aldrig sett något riktigt framträdande med Alliancen så funderar jag på om jag ska ta och traska ner och kolla lite :) Är lite sugen på att köpa Sims 3 påväg hem, men det känns som om det inte är världens bästa idé såhär när tentorna börjar närma sig.. kanske är bättre jag sätter mig och pluggar lite ;)

Dagens outfit

Dagen (när den väl började efter världens längsta sovmorgon) har ägnats åt tvätt :) Att springa runt på området kräver en outfit som är högst uttänkt. Eller så tävlar jag åter igen mot mig själv i "hur sloig vågar du gå runt bland folk" Idag satsade jag på sov-tshirt (som inte syns för att jag har jackan på mig i och för sig) Kan avslöja att den är en stooor och orange, har ett urtvättat tryck med två badankor på och man kan utskönja ett S från texten "Surfin Bird". Är en överbliven tshirt från dem som vi tvingade nollorna ha på sig under förra årets chalmersorientering :)
Till detta är min favorit jacka från hm, ett par urtvättade mjukisbyxor från.. ja 2000 nånting? beiga strumper å svarta foppatofflor. Påväg till tvättstugan försökte jag skrapa bort lite sovdreggel från kinden. Ändå tror jag inte att jag vann tävlingen, håret är ju ändå relativt nytvättat.

Övertrötthet och drömmar

Har sedan i söndags haft lite svårt att somna på kvällarna och med tanke på att jag börjat kl 8 4 dagar i rad så har det inte blivit överdrivet mycket sömn. Max 3-5 timmar per natt. Efter ett par sådana dagar blir man lite lätt yr och känner sig allmänt borta i huvet.
Igår när jag skulle sova så låg jag halvdrömde lite innan jag somnat riktigt. Jag slängde ut med armen å skulle grejja med nått på sängbordet och tjong så åkte vattenglaset i golvet och hörde hur vattnet skvätte ner på lampan och golvet... måste verkligen anstränga mig för att vakna till så jag kan ta hand om vattenhelvetet... tände lampan... jag hade väl inte spillt ut nått vatten?! Försöker somna om igen.. då märker jag hur jag med hjälp av benen börjar putta mig längre och längre upp i sängen å det gör ont i huvudet när jag dunkar in det i väggen ett par gånger... måste anstränga mig och vakna till igen och inser jag att jag har drömt ännu en gång. Gaah! :S Borde kanske ha stannat i Säter?:P

Imorn är jag ledig, det är nog dags för sovmorgon :) sen ska jag vara sjukt effektiv hela helgen. Behövs storstädas och extrempluggas. Jag känner att jag inte har något emot att lurka i mina fårskinnstoffler å fleece-morgonrock hela helgen när det ändå är så ruggigt väder :)

Ikväll blir det nog faktiskt bio :) "Flickan som lekte med elden" Chalmersbio billigt å bra :) 40 kroners å billiga popcorn å godis säljer dom också, är en win-win situation. Funderar på hur mkt godis man ska köpa när man ändå har pengar på fickan och dålig karaktär.

Nattbloggande

Seegt när man inte kan somna... kurrade i magen så jag gjorde i ordning en leksands-knäckemacka med gustafskorv och gurka.:)
Hade tänkt ta och åka med Linn i bilen hem till Dalarna på fredag, men fick för mig att man kanske skulle ta och åka redan imorn.. var inte alls så dyra sistaminuten-biljetter.. :P

Just ja! fick bekräftat idag att min uppsats i MTS-kursen är godkänd.:) 7,5 hp, tacktack. :)

RSS 2.0